• Υπηρεσίες

    Προσφέρουμε εξειδικευμένη γραμματειακή υποστήριξη, με υπεύθυνη διαχείριση των κλήσεων και οργάνωση των ραντεβού σας.

Τηλεγραμματεία

Στην Transfer Solutions η διαχείριση κλήσεων είναι η ειδικότητά μας. Οι επαγγελματίες γραμματείς μας βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 – 18:00 και Σαββάτο 9:00 – 15:00, για να απαντήσουν στις κλήσεις σας όπως θα απαντούσε ένας δικός σας, άριστα εκπαιδευμένος υπάλληλος από το γραφείο σας.

Δυνατότητα για 24/7 για επιχειρήσεις που το χρειάζονται

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραμμή Καταναλωτή

Η γραμμή καταναλωτή είναι μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας που θα φροντίσει η επιχείρηση να προβάλει, τυπώνοντας την στις συσκευασίες των προϊόντων της και θα προτρέπει τους πελάτες να καλέσουν ανά πάσα στιγμή.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορεί να χειριστεί μια γραμμή καταναλωτή, όπου θα μπορεί να ενημερώνει και να καταγράφει παράπονα δίνοντας λύσεις και συμβουλές σύμφωνα με την δική σας καθοδήγηση.

Λήψη Παραγγελιών

Αν δέχεστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, ο τρόπος που σας προτείνουμε είναι ο πιο αποτελεσματικός.

Εξοικονομά σημαντικό κόστος και αποτρέπει τα λάθη. Έχουμε πελάτες μας γνωστές εταιρίες της Κύπρου που ασχολούνται με εμπόριο τροφίμων και φρέσκων προϊόντων και οι εταιρίες αυτές έχουν εμπιστευθεί μέρος της παραγγελιοληψίας τους σε εμάς. Μπορούμε να λαμβάνουμε παραγγελίες είτε μέσω δικής σας λογισμικής εφαρμογής ή μέσω αυτών που έχουμε ήδη αναπτύξει εμείς για υφιστάμενους πελάτες μας.

Διαχείριση Ραντεβού

Ειδικευόμαστε στην λήψη ραντεβού, στην διαχείριση τους, ή ακόμα και σε υπενθυμητικές κλήσεις στους πελάτες σας για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μείνετε εκτεθειμένοι και με μειωμένη παραγωγικότητα όταν κάποιοι ξεχάσουν να έρθουν στην ώρα τους.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στην προσέγγιση που θέλετε να έχετε προς τους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε κάποιο από τα έτοιμα πακέτα μας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να διαμορφώσουμε τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας μας στις δικές σας ανάγκες.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψετε μας χωρίς καμία υποχρέωση να προβούμε σε μια αρχική αξιολόγηση του τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό τον τομέα.

Τεχνική Υποστήριξη

Θέλετε να παρέχετε στους πελάτες σας την ασφάλεια ότι κάποιος βρίσκεται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος για να τους υποστηρίξει σε τεχνικής φύσεως θέματα? Εμείς αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την ομάδα τεχνικής υποστήριξης των πελατών σας με βάση τα δικά σας κριτήρια.

Ο βαθμός εμπλοκής μας στις διαδικασίες επίσης καθορίζεται από εσάς. Μπορεί να ξεκινά από την εκτέλεση μιας απλής διαγνωστικής διαδικασίας μέχρι και πλήρη τεχνική υποστήριξη από άτομα που να κατέχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και προσόντα.

Τηλεπροώθηση

Αναλαμβάνουμε να διενεργήσουμε εξερχόμενες κλήσεις για προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών η πώληση προϊόντων/υπηρεσιών σε συγκεκριμένη λίστα ατόμων που παρέχεται από τον πελάτη.

Ο τρόπος αυτός είναι ιδανικός για οποιαδήποτε εταιρεία η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει το τηλεφωνικό κανάλι επικοινωνίας για να προωθήσει ή να πωλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες π.χ. ασφαλιστικές εταιρείες, Εταιρείες τηλεπικοινωνιών κτλ.

Υπενθύμιση Οφειλών

Μέσα από μια επαγγελματική συστηματική προσέγγιση επικοινωνούμε με τους χρεώστες σας με σκοπό την είσπραξη καθυστερημένων οφειλών.

Η διαδικασία περιλαμβάνει σειρά αποστολή sms, τηλεφωνική επικοινωνία από ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους εξυπηρέτησης με την βοήθεια ειδικών λογισμικών εφαρμογών και φυσικά συνεχή παρακολούθηση και καταγραφή της κάθε επαφής με τον κάθε χρεώστη.

Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω Live Chat

Μέσα από την προηγμένη τεχνολογία μας μπορούμε να υποστηρίξουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσα από τεχνολογία web-chat. Απλά θα σας δώσουμε τον κώδικα που οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας σας θα ενσωματώσουν στην σελίδα και μετά οι επισκέπτες σας θα μπορούν με το πάτημα ενός κουμπιού να λαμβάνουν βοήθεια από τους συμβούλους μας.

Αυτό βελτιώνει σημαντικά το αίσθημα ανασφάλειας όταν πρόκειται να δώσει κάποιος πιστωτική κάρτα. Επιπρόσθετα σε περιπτώσεις που οι επισκέπτες σας καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά έντυπα η να προχωρήσουν σε αγορές αλλά έχουν ακόμα κάποιες απορίες η άμεση επικοινωνία με κάποιον δρα καταλυτικά και αφήνει άριστες εντυπώσεις.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Αποκτήστε την προσωπική σας γραμματέα με μόλις €40/μήνα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!